Jonge mantelzorgers in Hoogeveen

care

Is er bij jou thuis iemand gehandicapt, ziek, verslaafd of depressief?

Dan ben jij een jonge mantelzorger.

Je bent mantelzorger als je opgroeit in een gezin waar zorg is. Bijvoorbeeld je vader, moeder, broer, zus die in een rolstoel zit, autistisch is, in de war is of een ernstige of chronische ziekte of beperking heeft. De kans is groot dat je veel tijd besteedt aan je zorgen maken over die persoon.

Wist je dat van jouw leeftijdgenoten 1 op de 4 opgroeit in een gezin waar zorg nodig is? Jij denkt misschien dat je de enige bent, maar er zijn meer kinderen in dezelfde situatie.

foto JMZ

Wij zijn er voor jou!

Gelukkig sta je er niet alleen voor! SWW in Hoogeveen is er voor jou als jonge mantelzorger. Wij luisteren naar je verhaal, geven informatie of helpen oplossingen te vinden. Ook organiseren wij leuke activiteiten waar jij met andere jonge mantelzorgers aan deel kunt nemen en ervaringen uit kunt wisselen.

Meld je aan en doe mee

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met onze activiteiten, heb je vragen of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Ilja van Hasselt van JMZ Hoogeveen via e-mail: jongemantelzorgers@swwh.nl of Whatsapp op 06 10928923 of bel 0528 278 855.

LOGO JMZ